webdesign: ziep.be

↵ vorige pagina

Authentieke lichaamsverzorgende badrituelen

Turks of Magrebs Badritueel

Laat je meevoeren in stijl volgens een eeuwenoude wellnesstraditie met water. Voel de weldaad van gedurende 4 uren meegenomen in een reis door en met water. Wij voeren dit ritueel uit op een massagesteen van dia 2.5m, op oorspronkelijke hoogte gebouwd (zithoogte). De verbeelding om als een pasha gemasseerd en gewassen te worden in uw privé badhuis, volledig ingericht met Egyptisch marmer. Wij dekken steeds de geslachtsdelen af met doekjes tijdens de zeepmassage. Ook tijdens de oliemassage worden steeds de niet gemasseerde delen afgedekt.

Wees welkom en laat je verwennen!

Verloop (totale duur: 4 uur)

Deel 1: Scrub 30'

Frottage (Turks & Magrebs): eerst verwijderen we de losgeweekte oude huidcellen met een authentieke kessahandschoen

Deel 2: Zuiveren 60'

Maak je keuze uit:

  • Zeepmassage (Turks): Diep mobiliserende zeepmassage met olijfoliezeep van het Oosten (Aleppozeep) waarbij we uw ganse lichaam incl. hoofdhuid, voeten en handen masseren.
  • Rhassoul pakking (Maghrebs): Je wordt ingepakt met authentieke leem uit het Atlas gebergte van Marokko. Deze is zuiverend en voedend tergelijkertijd (onze klei droogd uit).
Deel 3: relax- en eetmoment 30'-60'

Na een nagenietmoment bij een luxe thee van Mighty Leaf en wat zoets of fruithapjes. Dit is het ideale moment om eventueel een lichte lunch bij te bestellen of een verlaat ontbijt.

Deel 4: oliemassage 60'

Volledige lichaamsmassage met de huidolie "Argan".


Prijzen

prijs = 250 euro per persoon
ook mogelijk voor 2 personen (tergelijkertijd)