webdesign: ziep.be

↵ vorige pagina

Individuele oliemassages

Indivuele massage

“Een massage met handen uitgevoerd blijft "the real thing". Alleen dan kan de uitvoerder contact maken niet alleen met de huid maar ook met de onderliggende lagen. Het vraagt een goede lichamelijke kennis, skills en veel oefening om dag na dag op deze manier te blijven werken en met de handen ook de dieper gelegen spanningen los te kunnen maken. Met oprechte dank aan de inzet en leergierigheid van mijn ganse massageteam." Petra

Lyf biedt je de mogelijkheid om op weekdagen individuele of zelfs een duomassage te boeken in de "massagepraktijk" zonder dat je een van beide wellnesshuizen boekt. Hier boek je geen wellnessarrangementen, de massagepraktijk bestaat enkel uit een wachtplaats en de massageruimte.

Wij bieden u hier de tijdsgarantie dat u met een speling van amper 10' op de gemaakte afspraakuren van de massage binnen en buiten bent. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op regelmatige basis zich wensen te laten masseren zonder een wellnessarrangement te boeken.

Het is uitgesloten dat klanten van de wellnesshuizen hun arrangement kunnen uitbreiden met een massage in de massagepraktijk, dit om deze uren 100% vrij te houden voor de klanten van de massagepraktijk.

Kies je massage

Release massage

Voel je je gespannen in je nek en schouders dan is deze massage uw ontspanningsmassage. Via craniosacrale en fysieke "way of ease" technieken laten we de spanning uit deze zone wegvloeien.
hoofd nek schouders en voeten in ruglig, duurtijd 60’ = 65 euro pp

De-stress massage

De de-stress massage voor mensen met een drukke agenda, lange dagen en veel verantwoordelijkheden. Het is een mix van Zweedse, Californische, Wath-po technieken om te ontspannen.
rug, nek schouders, benen,voeten in buiklig, duurtijd 60' = 65 euro pp
rug, nek schouders, benen,voeten in buiklig en ruglig, duurtijd 90' = 100 euro pp
rug, nek schouders, benen, voeten, handen, buik, duurtijd 120' = 130 euro pp

Lichaamsmassage “Relax”

Zachtere, zorgende massage van het ganse lichaam gebaseerd op repititieve Ayurvedische technieken, gericht op het revitaliseren en energie herstellen.
Behandelingsduur 60’ = 65 euro pp

Zwangerschapsmassage

Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het "feel good" gehalte voor de mama centraal staat. Zij bepaalt ook welke lichaamsdelen er wel en welke er niet gemasseerd worden. De technieken worden aangepast aan het stadium van de zwangerschap.
Behandelingsduur 60’ = 65 euro pp

Sportmassage van de benen

Zeer dynamische, krachtige, diepe, losmakende massage met klassieke Zweedse massage technieken.
Behandelingsduur 60’ = 65 euro pp

Relax massage LYF: volledige lichaamsmassage

Eventjes totaal weg en genieten van een ontspannende klassieke lichaamsmassage, deze massage varieert in tragere en dynamische handelingen, zachtere en hardere technieken om een soort flowing beweging te creëren in jouw weg naar ontspanning.
Behandelingsduur 60’ = 65 euro pp

Deep relax massage: volledige lichaamsmassage

Via craniosacrale, Thaise, Californische, Zweedse, haptodynamische en Ayurvedische massagetechnieken worden jij en jouw lichaam naar een dieper ontspanningsniveau gebracht. Ik maak gebruik van etherische oliën in draagoliën. Deze kan ik volledig naar uw wensen en op uw type samenstellen. Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest (stress en nerveusheid), maar ook stimulerend bij energiegebrek, neerslachtigheid of vermoeidheid. Het is een luxe en voelt weldoend aan. Elke persoon is uniek en iedere massage is een nieuwe en andere belevenis.
Behandelingsduur 120’ = 130 euro pp

Stress balancing massage

Dit is een invoelende intuïtieve massage met een focus naar wat jouw lichaam vertelt over hoe en waar het wenst te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van mentale, emotionele, fysieke en energetische ontspanningstechnieken. Deze massage is zeer persoonlijk. Na de behandeling krijg je feedback om via kleine accenten en oefeningen jouw weg naar ontspannen verder te creëren.
Behandelingsduur 120’ = 130 euro pp


One pass abonnement

10 massagesessies van 60'
1 jaar geldig na startsessie (geen uizonderingen)
niet deelbaar, kopie van paspoort houder

520 euro